100% tilfredsheds / fortrydelsesret
98 % vil anbefale os til andre

Automatgear

Fremtiden er GRØN - kør GRØNT med

automatgear

I tvivt om automatgear er det rigtige valg for dig? Prøv vores smarte guide og lad os hjælpe dig med at træffe det rigtige valg.

Fremtidens biler er med automatgear. De fleste bilmærker har stoppet produktionen af manuelt gear. Faktisk er det meget nemmere at lære at køre bil med automatgear.

At lære og køre bil med kobling og gear, kræver meget opmærksomhed og energi på at skifte gear, finde koblingspunktet og for nogle, frygte at gå i stå.

Hvis du tager kørekort med automatgear undgår man dette, og kan derfor have mere fokus på trafikken, vejskilte, orienteringer og selve kørslen. Det gør endvidere ofte behovet for ekstra køretimer mindre.

Tager du Kørekort med automatgear, gælder kørekortet kun til automatgear biler. Du får en kode 78 i dit kørekort, som indikerer dette. Hvis en gang i fremtiden du ønsker at køre i biler med manuelt gear, skal du blot til en praktisk køreprøve i en skolebil med manuelt gear.
Vi er en digital kørekort platform – skabt og udviklet af de bedste elever og kørelærere. Kørelærerne samler op fra Metro stationer i København – og på Vestegnen & Nordsjælland

DIGITAL KØRESKOLE PLATFORM

Vælg selv din kørelærer

Hos HeyWay vælger & booker du selv din kørelærer direkte. Nemt & hurtigt. Er din kørelærer på ferie, eller er kemien der ikke, så booker du blot næste undervisning hos en anden.

Du vælger helt selv din kørelærer!

Den er sku go’ nok! Mandlig eller kvindelig underviser? Mercedes eller Audi – det er dig der har hånden på rattet.

FAQ AUTOMATGEAR

Ja du skal igennem den helt samme uddannelse som dem tager kørekort med manuelt gear. Du vil til gengæld være mere fokuseret på orienteringer og trafikken når du kører på vejene med din kørelærer, og dermed opnår du en hurtigere og mere sikker forståelse for trafikken.
Typisk har andre køreskoler ikke samme fordel med et stort elev-flow som vi har, og derfor har kørelæreren med automatgear ikke en fyldt kalender. Når kørelærerens kalender ikke er fyldt, vil det betyde han/hun skal tage mere pr. lektion de kører.
Når du består din køreprøve i en bil med automatgear får du en kode i dit kørekort (Kode 78), det er en EU-kode og betyder du kun må køre biler der har automatgear.
Ja du kan altid skifte til manuelt hvis du ønsker det, eller den anden vej. Det er den bil som du går til køreprøve i, der bestemmer hvad du må køre af bil bagefter.
Elever der tager kørekort med manuelt gear bruger i gennemsnit 4-6 dobbelt lektioner inden de går til køreprøve. Elever der tager kørekort med automatgear bruger i gennemsnit 1-3 dobbelt lektioner.
Du skal ikke tage kørekortet på ny for at fjerne kode 78 i dit kørekort. Du skal op til ny køreprøve i en bil med manuelt gear, hvor fokus vil være på betjening af bilen (gear og kobling) Når den køreprøve er bestået , vil kode 78 blive fjernet. Du mister heller ikke dit kørekort med kode 78 hvis du var så uheldig ikke og bestå køreprøven.
Scroll to Top